Voeldraad

Waar word jij blij van? Wat is jouw voeldraad?

Weet jij waar je voor leeft? Een duidelijk doel voor ogen, een stip op de horizon waar je naar toe werkt. Doe jij de dingen waar je blij van wordt? Of leef jij je leven en sta je er verder niet zo bij stil? Dat laatste is natuurlijk helemaal oké en mogelijk een prima recept voor een leuk en gelukkig leven. Het zou ook zo kunnen zijn dat je het allemaal wel weet, maar dat je door de orde van de dag of de zorgen voor later er helemaal niet aan toe komt. Dat je je plannen in de wacht hebt gezet.

En dan bestaat er ook nog de kans dat je überhaupt niet bewust over bovenstaande vragen hebt nagedacht. Dat je misschien zo geleefd wordt door het verleden of de toekomst dat je alleen nog maar in je hoofd zit en je de connectie met jezelf een beetje kwijt bent.

Ik geloof erin dat bovenstaande vragen hét recept zijn voor een gelukkig leven. Ze geven je richting, juist ook als de dingen even niet zo lekker lopen. Je weet immers welk pad jij loopt in het leven. En als het even tegen zit of je wilt je batterij opladen dan weet je hoe je dat voor jezelf kan doen. Dat je nee durft te zeggen en deuren dicht doet om vervolgens die deur te openen naar dat wat je niet voor mogelijk had geacht. 

Breng je blokkades en belemmerende gedachten in kaart en buig ze om. Ontdek wat je echt wilt met je leven en laat je hart en hoofd samenwerken om het voor elkaar te krijgen. Met een positieve insteek en een duidelijk gevoel voor richting kun je simpelweg gaan doen wat je echt wilt. Stem af op jouw voeldraad en je zult zien dat het veel makkelijker is dan je denkt.